Hvem er vi?

Digital Twist er et lite digitalbyrå med lang erfaring. Vi spesialiserer oss innen design og utvikling av nettsider for små og mellomstore bedrifter. Vi brenner for at alle bedrifter – uansett budsjett – skal ha mulighet til en tilstedeværelse på nett.

Filosofien vår er at du skal ville være hos oss fordi du er fornøyd med oss – ikke fordi du er låst inne i et proprietært system eller en kontrakt du ikke kan komme ut av.

Ved å være kunde hos oss vil vi at du skal føle deg trygg på at du får det du betaler for, og at vi kan finne lønnsomme løsninger som passer for deg. Det er tross alt vi som er her for deg – ikke omvendt.

Martine Elén Rieck

Martine er utdannet grafisk designer og har 10 års erfaring innen digitalmarkedsføring, prosjektledelse og nettsideproduksjon.

Martine er god på å finne løsninger for kundens behov og å lede prosjekter hele veien fra start til leveranse.  I tillegg snakker hun ikke i koder og du kan forvente en tydelig og forståelig dialog om prosjektet ditt, noe som gir deg forutsigbarhet og trygghet.

Jørn Støylen

Jørn er en grafisk formgiver med utpreget sans for kode. Han er glad i å utnytte datamaskiner til å effektivisere oppgaver så man har mer tid til overs til det som er gøy og interessant.

Jørn har lang erfaring med WordPress-nettsider og er en kløpper på PHP og JavaScript, og finner gode tekniske løsninger til enhver nettside.

Sammen er vi dynamitt!

Nei, vi tuller ikke. Med Jørns kreative kodeegenskaper og Martines sans for organisering (les. sjonglering), har du en duo som kan levere prosjektet ditt til spesifikasjon og til tid, med klar og god kommunikasjon og oppfølging fra start til leveranse.